Επικοινωνία

Το καλύτερο portal on-line delivery

Το e-mam.gr σχεδιάστηκε για να σας παρέχει την καλύτερη on-line υπηρεσία delivery από την μία και από την άλλη να δώσει την δυνατότητα στα καταστήματα, μέσα από το δίκτυό του, να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με το πιο χαμηλή κόστος και μία προνομιακή τιμολογιακή πολιτική. 

 

Εάν έχετε κατάστημα και θέλετε να συνεργαστούμε, καλέστε μας!


Συχνές Ερωτήσεις

Βάζετε την διεύθυνσή σας στο πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τα καταστήματα που σας εξυπηρετούν στην περιοχή σας.
Επιλέξτε ένα κατάστημα που σας εξυπηρετεί στην περιοχή σας. Επιλέξτε από το μενού του καταστήματος τα προϊόντα που θέλετε και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών σας. Στην συνέχεια πατήστε ολοκλήρωση παραγγελίας και η παραγγελία σας θα σταλεί αυτόματα στο κατάστημα.
Καλέστε όσο πιο γρήγορα το κατάστημα και ζητήστε την όποια αλλαγή θέλετε.
Ο χρόνος αναμονής και παράδοσης αναγράφεται στα στοιχεία του κάθε καταστήματος.
Όχι, καμία επιπλέον χρέωση. Οι υπηρεσίες του mam.com.gr παρέχονται δωρεάν. Πληρώνετε ότι θα πληρώνατε αν κάνατε την παραγγελία σας τηλεφωνικά.
Πληρώνετε με μετρητά όταν σας παραδοθεί η παραγγελία. Η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

[foodbakery_contact_form contact_form_element_size="50" foodbakery_var_contact_us_element_title="Επικοινωνία" foodbakery_var_contact_align="align-left" foodbakery_var_text_us="info@e-mam.gr" foodbakery_var_call_us="2251020125" foodbakery_var_address="Μυτιλήνη " foodbakery_var_form_title="Επικοινωνία" foodbakery_var_contact_us_element_send="info@e-mam.gr" foodbakery_var_contact_us_element_success="Το μήνυμα έχει σταλεί! Σύντομα ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας!" foodbakery_var_contact_us_element_error="Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά!" ][/foodbakery_contact_form]

You're currently offline. Please connect to the internet